FAQ

Veelgestelde vragen

Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij hebben een lijst samengesteld met de meest populaire en belangrijke vragen.

Populaire vragen

Wat krijg ik met het 7-daagse proefabonnement?

Om een beter inzicht te geven in wat onze service voor jouw account kan doen, hebben wij een 7-daags proefabonnement opgesteld. Bij het 7-daagse proefabonnement bieden wij jou een voorproefje van het pakket naar jouw keuze. Ga naar onze prijzenpagina om te kijken welk pakket bij jou past. https://yoursocialhero.nl/prijzen/

Waarom moet ik mijn wachtwoord geven?

We hebben toegang nodig tot je account om zo meer volgers te kunnen genereren. Je gegevens zullen in onze beveiligde database worden verwerkt. Wij zullen na het inloggen deze gegevens per direct verwijderen. Zonder wachtwoord kunnen wij je account helaas niet laten groeien.

Hoe lang duurt het voordat mijn account gaat groeien?

Over het algemeen groeien de meeste klanten van Your Social Hero binnen een paar uur nadat de software geactiveerd is. Onthoud wel dat de groei van je account afhankelijk is van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan je content, hoe actief je bent, of je de juiste hashtags gebruikt etc. Verschil tussen onze klanten zal er altijd zijn, maar wij doen er alles aan om je aantal volgers en engagement te laten groeien.

Hoe weet ik of deze dienst bij mij past?

Your Social Hero is er voor iedereen die wil groeien op Instagram. Het maakt niet uit of je een influencer, bedrijf of een individu bent dat opzoek is naar meer volgers en een hogere engagement. Bij ons ben je in goede handen, ongeacht je doelen, branche of merk. Daardoor bieden wij ook diverse pakketten, namelijk light, standaard en pro. De verschillen tussen deze pakketten kan je zien bij het prijsoverzicht (https://yoursocialhero.nl/prijzen/)

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik volgers krijg?

Wij maken gebruik van natuurlijke marketingtechnieken. De eerste stap is dat je ons jouw doelgroep vertelt. Wij zoeken gebruikers op Instagram die voldoen aan jouw criteria en liken vervolgens 1-2 van hun berichten om hun aandacht te trekken. Zij krijgen een notificatie van deze actie en komen jouw profiel bezoeken.
Omdat deze relevante volgers dezelfde interesses hebben als jij, is de kans groot dat ze jou ook gaan volgen. Wij doen dit op grote schaal om jou tijd te besparen.

Welke acties zijn bij jullie geautomatiseerd?

Your Social Hero automatiseert volgen, ontvolgen, berichten versturen, liken, reageren en het bekijken van stories. Deze acties helpen je om organisch te groeien. Onze service draait op de momenten dat de hoogste resultaten behaald kunnen worden. Wij maken gebruik van natuurlijke marketingtechnieken en niet van een bot die 24/7 draait. Instagram straft accounts die gebruik maken van een bot.

Krijg ik geen neppe volgers?

Je krijgt absoluut GEEN neppe volgers. Your Social Hero biedt een organische groei van volgers aan. Door middel van onze slimme software en onze jarenlange ervaring, krijg je volgers die daadwerkelijk interesse in je account tonen. Met als resultaat meer likes en reacties op je posts.

Ik heb mijzelf aangemeld, wat nu?

Na de aanmelding voor het proefabonnement van 7 dagen, zullen wij binnen 24 uur jouw proefperiode starten. In die 7 dagen gaan wij snoeihard ons best doen om jouw Instagram account te laten groeien. Als je na die 7 dagen net zoals al onze klanten een positief beeld hebt van onze service, kun je doorgaan met het groeien van jouw account. Mocht je toch om bepaalde redenen niet tevreden zijn, kun je het abonnement per direct opzeggen. Omdat wij vertrouwen hebben in onze software horen wij graag waarom je niet tevreden bent, zodat wij kunnen kijken naar een oplossing voor het groeien van jouw account.

Hoe snel groeit mijn account?

Gemiddeld groeien de accounts van Your Social Hero klanten met 500 - 5000 volgers per maand. Het varieert per account en is ook afhankelijk van de content die je plaatst. We kunnen geen garantie geven op het aantal volgers. Plaats je goede unieke content, dan is de kans op meer conversie natuurlijk hoger.

Bedienen jullie ook accounts onder de 1.000 volgers?

Zeker! Your Social Hero is er voor ieder account, ongeacht het aantal volgers. Ook al begin je net en wil je je account een boost geven. Elke klant krijgt dezelfde excellente behandeling.

Mijn account

Kan ik Instagram normaal gebruiken als de service van Your Social Hero draait?

Uiteraard! De software draait op de achtergrond, je kan je account gebruiken zoals je normaal ook zou doen. Het zou geweldig zijn als je je eigen acties beperkt tot een normaal niveau. Het advies is om niet te veel te liken, accounts te volgen of te ontvolgen. Wij zijn er immers voor om deze extra acties voor jou uit handen te nemen.

Wat gebeurd er met mijn account als ik de service annuleer?

Niks, alle volgers die jou hebben gevolgd en geliked blijven staan. Het zijn immers echte personen die jou volgen omdat ze jou interessant vinden! Verder bewaren wij geen klantgegevens als je bij ons opzegt, behalve je accountnaam. Mocht je later toch weer klant willen worden dan dien je weer je wachtwoord bij ons aan te leveren omdat wij deze niet opslaan.

Wat gebeurt er als Your Social Hero niet op mijn account kan inloggen?

Mochten wij niet kunnen inloggen op jouw account, dan kan de tool niet draaien. Wij van Your Social Hero willen onze beste service aanbieden. Als jouw account wegens technische redenen niet kan draaien, zullen wij het zo spoedig mogelijk oplossen.

Waar kan ik de groei van mijn profiel bekijken?

Het is belangrijk en leuk om de groei van je account in de gaten te houden. Instagram heeft hierdoor zelf in de app al een pagina gemaakt, waar je dit kan bekijken (het hart icoontje). Verder kan je bij je profielpagina je aantal volgers zien.

Wil je nog meer inzicht in je Instagram-account, schakel dan over naar een Instagram-bedrijfsprofiel.

Plaatst Your Social Hero content voor mij?

Content plaatsen is iets wat wij niet doen. Instagram gaat over je eigen persoonlijke stijl. Daarom vinden wij het belangrijk dat je jouw eigen creatieve draai geeft aan je account. Your Social Hero leest ook geen privéberichten. Je kunt je eigen account gewoon blijven gebruiken.

Veiligheid

Waarom moet ik mijn wachtwoord geven?

We hebben je wachtwoord nodig om in te kunnen loggen op je account om zo meer volgers te genereren. Zonder wachtwoord kunnen wij je account helaas niet laten groeien.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn account?

Your Social Hero hanteert strenge veiligheidsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. Hierdoor hebben wij ook een GDPR certificaat. Uw accountmanager deelt nooit uw persoonlijke gegevens. Alle informatie die wordt doorgegeven via het Your Social Hero dashboard maakt gebruik van SHA-256-codering en elk wachtwoord wordt opgeslagen in onze database. Alle gecontracteerde Your Social Hero accountmanagers volgen strikte beveiligingsrichtlijnen die de veiligheid van uw account maximaliseren.

Verder maken we maken gebruik van de MD5 HASH encryptie. Dit betekent dat uw wachtwoord wordt opgeslagen naar een andere code.De code is onomkeerbaar waardoor uw wachtwoord nooit te achterhalen is door wie dan ook.

We nemen uw privacy zeer serieus. Raadpleeg ons Privacybeleid en zie ons GDPR certificaat voor meer informatie

Zijn er risico’s aan Your Social Hero?

Nee, je kunt je Instagram account gebruiken zoals je normaal ook zou doen. Alleen raden wij aan om geen likes of reacties te geven, accounts te volgen of ontvolgen terwijl de tool actief is. Doe je dit wel, dan vergroot je de kans dat Instagram deze acties voor een bepaalde tijd blokkeert. Posten kun je gewoon blijven doen. Wij zorgen er altijd voor dat we binnen de grenzen van Instagram blijven om dit soort maatregelen te voorkomen. Het is dus handig als je dit soort acties niet zelf uitvoert.

Betalingen

Wordt er automatisch geld afgeschreven als het proefabonnement is afgelopen?

Ja, als jij het gratis proefabonnement niet opzegt na 7 dagen wordt je account omgezet en ga je een maandelijks bedrag betalen om je account te laten groeien.

Is er de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen?

Ja, dit kan zelfs zonder extra kosten. Ook kan je op ieder moment je abonnement down- of upgraden zonder extra kosten.

Hoe kan ik mijn maandelijkse abonnement opzeggen?

Je abonnement opzeggen kan via onze website. Log in, ga naar mijn account en scroll beneden naar: ''abonnement annuleren?''. Klik vervolgens op de knop ''hier''. Your Social Hero zorgt er dan automatisch voor dat je abonnement stop wordt gezet.

Via welke betaalmethoden kan ik betalen?

We accepteren Paypal, elke bank die bij iDeal is aangesloten, Mastercard, VISA, American Express en Bancontact

Wat gebeurd er als mijn betaling mislukt?

Als je betaling meer dan 2 keer mislukt, dan wordt de betaling automatisch geannuleerd. Hierdoor wordt je account op pauze gezet totdat de betaling is voltooid.

Kan ik mijzelf aanmelden voor maar 1 maand?

Bij onze abonnementen betaal je per maand, wat betekent dat elke maand het bedrag automatisch van je rekening wordt gehaald. Maar je kan je abonnement opzeggen wanneer je wilt. Nadat je hebt opgezegd loopt het abonnement door totdat het abonnement afgelopen is.

Moet ik een bepaald bedrag voorschieten?

Ja, je dient éénmalig € 0,01 betalen om te verifiëren dat jij het echt bent. Verder zijn de 7 dagen proefperiode gratis. Als je het na 7 dagen niet opzegt, wordt je abonnement automatisch omgezet naar een maandelijks pakket. Waardoor je een maandelijks bedrag gaat betalen.

Hoe werken de betalingen als ik halverwege de maand up- of downgradet?

Als je halverwege de maand upgradet, kan je of het resterende bedrag dat je moet betalen gelijk betalen, of je betaalt het nieuwe bedrag pas als je oude abonnement is afgelopen.

Tijd om te groeien!
Upgrade je Instagram vandaag nog.

  • Meer echte, actieve volgers en likes
  • Gerichte doelgroep targeting
  • Op maat gemaakte strategie
  • Bouw een community om je account
  • Veilige gegevensverwerking (AVG)
  • Veilig en beveiligd